Kulcsár Edinát azért bántják, mert sokat posztol testvéréről: így reagált

Forrás: Instagram -
követők Kulcsár Edina húg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina sokáig egyetlen képet sem osztott meg húgáról, mostanában viszont meglehetősen sokat posztol róla: ez szúrja a követők szemét. 

Kulcsár Edina nem érti, miért probléma, ha megmutatja a családját is a követőinek. Sokan azért bántották a sztáranyukát, mert mostanában elég sokszor szerepel a húga is a felvételeken, akinek sokáig még a létezéséről sem beszélt.

Kulcsár Edina válaszolt az őt támadóknak Forrás: Instagram

"Nem értem, hogy miért szúrja sokak szemét, ha a szeretteim szerepelnek az oldalamon... ,,Sajnos" ez az én profilom, szóval én vagyok a kezelője, és én úgy látom jónak, ha nem csak magamat mutatom, hanem azon személyeket is, akiket szeretek és akiknek sokat köszönhetek" - írta Edina. A kommentelők többnyire arra bíztatták Edinát, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú emberekkel, néhányan azonban megvédték az álláspontjukat és leírták, őket csak az zavarja, hogy a húgából is celebet csinál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.