Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltnak kedvenc báránya, Bécike fog hiányozni a legjobban

Forrás: TV2 -
Ázsia Expressz Gáspár Zsolt Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolt is az Ázsia Expressz 2 versenyzője lesz, aki elárulta, mi fog neki hiányozni a legjobban, amíg távol lesz.

Gáspár Zsolt az unokahúgával, Evelinnel utazik Srí Lankára, hogy heteken keresztül végrehajtsa az Ázsia Expressz emberpróbáló feladatait. Zsolt szerint tökéletesen alkalmas a feladatra, mert bárhol elalszik, és nincs szüksége sok holmira sem. Egyedül

a kisbáránya, Bécike fog neki hiányozni, akivel állítása szerint többet beszélget, mint saját feleségével.

Gáspár Zsolt, Győzike testvére Forrás: TV2

"Fizikailag is jó állapotban vagyok, bírni fogom a versenyt. Mindennap dolgozom a telepen az állatokkal, jobban szeretem őket, mint az embereket. Bécikével, a bárányommal mindennap beszélgetek minimum másfél órát. Többet beszélek vele, mint a feleségemmel. Ő fog a leginkább hiányozni, sosem voltam még ilyen sokáig távol tőle. A hiányától tartok a legjobban, és attól, hogy milyenek lesznek a mellékhelyiségek. Öt és fél éve nem eszem húst, ahogy Evelin sem, nem tudom, milyen lesz a kaja. De ha nagyon éhesek leszünk, a húst is megesszük, az biztos"mesélte a Borsnak Zsolti.

Ők lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzői

A TV2 végre lerántotta a leplet arról, kik lesznek az Ázsia Expressz második évadának versenyzőpárosai. Eddig csupán azt lehetett tudni, hogy Demcsák Zsuzsa visszatér, és Hódi Pamela is nekivág a megméretésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.