A szülei tartják el a milliókat kereső ügyvédnőt

Forrás: Shutterstock -
anyagi segítség pénz milliók szülők ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 2 millió forint üti a markát minden hónapban egy 27 éves, Ausztráliában élő vállalati ügyvédnek, aki még mindig igénybe veszi a szülei anyagi segítségét. Elárulta, hogy miért teszi. 

Huszonhét éves az az Ausztráliában élő ügyvédnő, aki havonta több mint 2 millió forintnak megfelelő összeget keres, mégis a szülei tartják el.

A fiatal nő a párjával él együtt, ám a rezsit, az egészségbiztosítását, sőt még az internetszámláját is a szülei fizetik. Havonta nagyjából 1000 dollárt, azaz majdnem 300 ezer forintot adnak neki. A neve elhallgatását kérő nő azt mondja, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül fogadja el a szülei pénzét – írja a Daily Mail.

Így próbál ugyanis spórolni. A legtöbb pénzét megtakarításba teszi vagy befekteti, eddig 12 ezer dollárt, azaz több mint 35 millió forintot gyűjtött. Igaz, kevesebb mint felét a nagymamájától örökölte.

Szülei tartják el a milliókat kereső nőt (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.