Álprofilt hoztak létre VV Zsuzsu nevében: teljesen lejáratják

Forrás: RTL Klub -
Facebook ValóVilág 9 VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaélnek VV Zsuzsu nevével a Facebookon: képeit felhasználva álprofilt hoztak létre. Naponta posztolnak, ráadásul visszatetsző, trágár bejegyzéseket tesznek közé: sokan azt hiszik, hogy Zsuzsu írja ezeket. 

„Először a közösségi oldal moderátorainak írtam, de nem történt változás. Már több rajongóm is jelentette a kamuprofilt, de nem csinálnak vele semmit, nem törlik” – mesélte Zsuzsu a Blikknek, és azt is elmondta, a rendőrséget nem érdekli az ügy, azt mondták neki, keressen egy ügyvédet.

„Sok rajongómat veszítettem már el a kamuoldal miatt, de olyan is volt, hogy megálltak mellettem egy autóval és szóltak, vigyázzak magamra, mert a posztok miatt meg fognak verni. Attól félek, hogy tényleg bántanak. Azt hittem, valamikor majd megunja ez a zaklató, de úgy látszik, nem adja fel” – mondta az exvillalakó.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.