Geszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"

Forrás: Facebook/Geszler Dorottya oldala -
szépségverseny Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. 

"Minden nagyképűség nélkül azt gondolom, valóban én profitáltam a legtöbbet a versenyből, habár az első helyezettnek járó korona nem az én fejemre került. Az öt díjból hármat elvittem, beleértve a közönségdíjat is, ami talán az összes közül a legnagyobb elismerés" – nyilatkozta a Borsnak Dorottya, és hozzátette, hogy sosem szállt el magától, a "botrányhősnő-karakter" pedig mindig is távol állt tőle.

"A szépségverseny után például keményen meg kellett küzdenem a televíziós munkákért, mert azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok. De mára már, azt hiszem, jobban kezelem ezt, és nem akarok mindenáron mindenkinek megfelelni" – jelentette ki, ahogy azt is, hogy bár nem elégedett százszázalékosan magával, nem problémázik rajta, ha például felcsúszik rá egy-két pluszkiló.

Forrás: Facebook/Geszler Dorottya oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.