Istenes Lászlónak szerencséje volt: elkerült egy balesetet

Forrás: Hegedűs Róbert -
defekt Istenes László baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balatonra indult Istenes László, amikor észrevette, hogy az autójának egyik kerekéből szökik a levegő. Csúnya baleset lehetett volna a vége, ha figyelmetlen, ám szerencsére nem így történt.

"Tegnap nagy mázlink volt. Éppen a Balcsira indultunk Benivel, amikor még a városban észrevettem – az okos autómnak köszönhetően –, hogy villámgyorsan szökik a nyomás a jobb hátsó gumiból... belefúródott egy kóbor csavar" – kezdte a közösségi oldalára feltöltött bejegyzését Istenes László.

Szerencse, hogy a Mokka műsorvezetője figyelt az intő jelekre, és nem történt nagyobb baj. Mint írta: nem volt olcsó a segítség, de nagyon profik voltak.

"Jó tanács: akinek nincs pótkereke, annál legyen mindig defektjavító spray, kompresszorral.. főleg ha hosszú útra indul. Vigyázzatok magatokra" – írta követőinek Istenes László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.