Ezt csinálja most az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik

Forrás: Instagram/Zdroba Patrik -
Zdroba Patrik X-Faktor munka bank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszament korábbi munkahelyére dolgozni az X-Faktor felfedezettje, Zdroba Patrik.

Zdroba Patrik a harmadik helyen végzett az idei X-Faktorban. Az énekes a tehetségkutató után is szeretné folytatni az éneklést, ám fontos számára az anyagi biztonság, ezért úgy döntött, visszamegy korábbi munkahelyére dolgozni. Természetesen céljait továbbra is szem előtt tartja és saját dalokat tervez.

Úgy döntöttem, hogy visszamegyek a korábbi munkahelyemre, a bankba. A kollégák és az ügyfelek is hiányoltak, ráadásul nekem is hiányzik a rendszer az életemből. Nem tudom, akkor is így tettem volna-e, ha én nyerek, így viszont szükségem van a munkára, mert a fellépésekből egyelőre nem keresek annyit, hogy fenntartsam az anyagi stabilitást. (...) Szeretném folytatni az éneklést! A vágyam, hogy stúdióba menjek és legyenek saját számaim, klipjeim, most azon dolgozom, hogy kitaláljam, pontosan hogyan lehetne mindezt kivitelezni a jövőben" - nyilatkozta a Blikknek.

Zdroba Patrik Forrás: Instagram/Zdroba Patrik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.