Műszempillája miatt szóltak be Sarka Katának

Sarka Kata műszempilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata Instagram posztban mutatta meg követőinek műszempilláját, amely nem mindenki tetszését nyerte el. Ahogy ez lenni szokott, a  lájkok mellett negatív kommentek is születtek. 

Kata előtte utána fotója megosztotta a követőit, akik között szóváltás is kialakult a közösségi oldalon.

"Nekem úgy tűnik a sok, sok műszempilla felrakásától már alig maradt saját szempillád. Sajnálom, és sosem fogom megérteni, hogy egy alapjában véve szép nő miért teszi ezt az arcával, testével. Lesz olyan, hogy meg leszel elégedve önmagaddal? Már rád sem lehet ismerni. És ez persze nem a pillák műve" - írta az egyikük.

"Ha nem lenne saját szempillája, nem tudna mire építeni neki a pillás... ne beszélj butaságokat please" - olvasható ugyanitt.

Volt, aki nem a szempillát, hanem Kata alakját kifogásolta: "Ebben a fekete cuccban olyan vagy, mint aki hízott egy kicsit... Előnytelen..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.