Kecskeméti vonattragédia: megszólalt a két lányát elveszítő édesapa

Forrás: Fotoworkshop4You/Pixabay -
halál gyász Kecskemét baleset tragédia vonat édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen éjszaka aludni az a kecskeméti édesapa, aki néhány nappal ezelőtt tragikus balesetben vesztette el tinédzser lányait.

Szörnyű tragédia történt Kecskeméten néhány nappal ezelőtt: egy nagymama autójában a 8 és 11 éves unokáival az InterCity elé hajtott. A balesetben mindkét kislány életét vesztette, az asszony jelenleg bordatöréssel kórházban fekszik.

A gyerekek édesapja a tragédia óta aludni is képtelen.

Azóta élőhalott vagyok. Az édesanyám még kórházban van bordatöréssel. Voltam bent nála, de a tragédiáról nem beszéltünk. Így is pontosan tudom, hogy szörnyű lelkiállapotban van. Én hazavárom. Bár tudom, hogy a MÁV szerint működött a lámpa és pirosat mutatott, amikor áthajtott az anyám, én ebben nem vagyok egészen biztos. Többen is jelezték nekem, hogy sokszor össze-vissza jelez. Bármi is derül ki a vizsgálat végén, az már nem hozza vissza a csillagaimat" – nyilatkozta a megtörten édesapa a Blikknek.

A gyermekek édesanyja kijelentette, soha többé nem akarja látni volt anyósát.

A kép csak illusztráció Forrás: Fotoworkshop4You/Pixabay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.