Ornella Muti lesz az idei bécsi operabál sztárvendége

Forrás: AFP -
Ornella Muti bécsi Operabál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ornella Muti lesz az idei bécsi operabál sztárvendége, Richard Lugner építőipari nagyvállalkozónak, az esemény szervezőjének kísérője.

Az olasz színésznő Az utolsó asszony című olasz-francia botrányfilmmel vált híressé 1976-ban, a nyolcvanas években pedig több vígjátékot forgatott Adriano Celentanóval. Többek között olyan filmekben játszott, mint A makrancos pasas vagy az Őrült római vakáció. A 64 éves színésznő az elmúlt években nem szerepelt nagyobb produkciókban.

Forrás: AFP

A február 20-i operabálra Lugner eredeti kísérője Lindsey Vonn olimpiai bajnok amerikai alpesisíző lett volna, ezt Lugner január végén jelentette be - kezében Vonn aktfotójával. Két nappal később Vonn a Twitteren közölte, hogy nem vesz részt az operabálon.

Arról, hogy a lemondás összefügg-e az aktfotóval, Lugner nem mondhat semmit. "Azt mondta, nem jön, nekem pedig alá kellett írnom egy nyilatkozatot, hogy erről nem beszélek" - mondta a vállalkozó.
Az operabál szervezője csütörtökön jelentette volna be, hogy mely sztár oldalán vonul be idén a bálra, ezúttal azonban a sztár menedzsere mondta le a részvételt - néhány perccel a sajtótájékoztató kezdete előtt.

Richard Lugner 28 éve hív meg fizetett sztárvendégeket a bécsi társasági élet csúcseseményének számító operabálra, első vendége Harry Belafonte amerikai színész és komikus volt, a későbbi meghívottak között szerepelt Sophia Loren, Pamela Anderson, Geri Halliwell és Melanie Griffith. Tavaly Elle Macpherson ausztrál modell tündökölt a 87 éves házigazda oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.