Pamela Andersont 12 nap házasság után sms-ben hagyta el férje

házasság sms Pamela Anderson szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson a közelmúltban házasodott össze a milliárdos filmmogullal, Jon Peters-szel. A frigy mindössze 12 napig tartott...

Pamela Anderson és a 74 éves milliárdos üzletember kapcsolata és gyors házassága a fél világot meglepte. Szerelmük úgy tűnt, a korkülönbség akadályát is legyőzi.

A férfi azonban túl idősnek tartotta magát ahhoz, hogy egy világsztár férje legyen. Állítólag öreg korára nyugalomra vágyik Peters, aki ezért

sms-ben üzente meg feleségének, hogy elválik tőle. 12 napig tartott a házasságuk.

Pamela Anderson Forrás: APA-PictureDesk/MIKE VOGL.vogl-perspektive.at / picturedesk.com/Mike Vogl.Vogl-Perspektive.At

"Ez az egész esküvő dolog... megijesztett. Most realizálódott bennem, hogy 74 évesen nekem már nyugalomra, csendre van szükségem, nem pedig egy nemzetközi szerelemre. Úgy gondolom, az lenne a legjobb, ha elmennék néhány napra és te is visszamehetnél Kanadába. A világ tudja, hogy megtettük, de azt hiszem most külön utakon kell tovább folytatnunk. Remélem meg tudsz nekem bocsátani" - így szólt az üzenet, írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.