Kivívta rajongói haragját a Lost sztárja: hatalmas butaságokat terjeszt a koronavírusról

Lost Evangeline Lilly koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Marvel filmek szuperhőse, Evangelien Lilly alaposan magára haragította követőit, ugyani elárulta, mit gondol a koronavírus-járvány okozta helyzetről...

Lilly hosszú posztjában taglalta, hogy őt nem érdekli, ki és mit mond, ugyanúgy éli az életét, mint a járvány előtt és nem hajlandó otthon ülni, eleget korlátopzzák őt így is.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 22: Actress Evangeline Lilly arrives at the World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures and Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' held at the Los Angeles Convention Center on April 22, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Szerinte a kornavírus nem más, mint egy egyszerű influenza, sem a gyerekeit, sem pedig az idős, negyedik stádiumban lévő leukémiás édesapját nem félti ettől a járványtól. Azt is fejtegette, hogy szerinte a koronavírus az amerikai kormány műve, hiszen választási év van és a pánikhangulat hullámain akarnak nyerni.

A követői közül rengetegen válaszoltak neki és felháborodásukat fejezték ki. Szerintük a színésznő nem komplett és teljesen elzárkóznak a gondolatmentétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.