Tarol a koronavírusról készült rövid magyar mese a YouTube-on

Forrás: youtube.com/kerekmese -
YouTube kerekmese járvány mese koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A KerekMese csapata, reagálva az aktuális veszélyhelyzetre, elkészített egy mesét, ami érthetően elmagyarázza a gyerekeknek, hogy mit is jelent a koronavírus-járvány és mire kell figyelni.

A Tomi mesék sorozatban kapott helyet a koronavírusos epizód, ami gyakorlatilag minden olyan témával foglalkozik, ami a járvány kapcsán szóbakerülhet. Bezárják az iskolát, Tomiék megtudják, miért fontos a szájmaszk és a kesztyű viselése, segítenek több idősebb szomszédjuknak a bevásárlásban, Peti nagypapája pedig elkapja unokájától a vírust és kórházba kerül, mert a fiú nem vette komolyan, hogy tünetmentesen is fertőzhet.

Tarol a koronavírusról készült rövid magyar mese a YouTube-on Forrás: youtube.com/kerekmese

A saját nyelvükön magyarázza el a gyerekeknek, hogy miért változott a világ ilyen hatalmasat körülöttük. A mese nem kelt bennük pánikot és tényleg minden hasznos tudnivaló megjelenik benne. A Tomi és a vírus kicsivel több mint 4 perc hosszúságú, de ennek csak egy része nézhető meg a YouTube-on, a teljes epizódot a KerekMese oldalán találják meg a szülők és a gyerekek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.