Várhatóan így lazulnak majd a karanténnal kapcsolatos szabályok

újranyitás karantén koronavírus Magyar Nemzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek az üzletek nyithatnak majd ki először

Előreláthatólag első körben a 400 négyzetméternél kisebb üzletek kaphatják meg a kinyitás lehetőségét május első felében, a hónap közepe felé pedig a vendéglátóhelyek, nyitott teraszok lesznek soron. És ha minden a tervek szerint halad, akkor pünkösdre már a szálláshelyeknek is lesz lehetőségük vendégeket fogadni - írja a Magyar Nemzet.

Fotó: Medgyesi Milán - Origo

A nagyobb üzletek, plázák és boltláncok szintén a hónap vége felé kerülhetnek sorra. A legfontosabb gondolat az elkövetkezendő időszakra nézve, hogy legyünk fokozatosak. Ha szépen lassan csökkentjük a korlátozásokat, akkor hamarosan minden üzlet újra kinyithat, és azok is elkezdhetnek dolgozni, akik az elmúlt 1,5 hónapban állás nélkül maradtak.

Persze még semmi sem lesz olyan, mint régen: számíthatunk új szabályokra, amik azért szükségesek, hogy újra utcára mehessünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.