Matt LeBlanc izgalmas dolgot árult el a Jóbarátok folytatásáról

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
forgatás Kelly Clarkson Jóbarátok folytatás Matt LeBlanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt LeBlanc nemrég a The Kelly Clarkson Show vendége volt és érdekes titkokat árult el a Jóbarátokról.

Matt elmesélt egy vicces sztorit, ami még a 90-es években történt vele a Jóbarátok forgatása alatt.

,,Egyik nap ültem a tévé előtt, váltogattam a csatornákat, néztem a híreket. Az egyik adón egyszer csak hirtelen hat részre osztották a képernyőt, és a hatunk házát mutatták. Ez valamiféle élő közvetítés volt, gondolom helikopterrel. Nem tudom, mi volt a műsor, egyszerűen csak azt láttam, hogy a Jóbarátok hat főszereplőének a házát mutatják...Közelebbről megnéztem a házamat, és egy dolog jutott eszembe: te jó ég, kell egy új tető! Ha elmegy a helikopter, fogom a létrát, és már csinálom is" - viccelődött a színész.

A színész a Jóbarátok folytatásáról is beszélt, a felvétel ugyanis csúszik a koronavírus miatt, és májusnál hamarabb biztosan nem kezdik el forgatni a nagy találkozást. - írta meg a today.com.

"Ez nem egy megírt dolog lesz, nem egy epizód. Hatan nekiülünk majd a régi, szép időkről nosztalgiázni. Valahogy úgy, mint amikor újra összeáll egy banda, csak épp hangszerek nélkül."

-nyilatkozta a sorozat Joey-a.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.