Készülnek a mozik az újranyitásra - Ezeket a filmeket láthatjuk majd

újranyitás film mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekkel a filmekkel készülnek a mozik az újranyitásra. 

Ahogy azt megírtuk, március közepén a mozik bezárni kényszerültek a koronavírus-járvány miatt. Ebből kifolyólag azonban számos film nem került bemutatásra, vagy csak nagyon rövid ideig volt látható a mozivásznakon.

Ilyen például a Spongyabob: Spongya szökésben, amelyet a UIP forgalmazó augusztus 13-án szeretne bemutatni hazánkban. A Mozinet forgalmazó elsőként a Medvevilág Szicíliában című animációs film áprilisban elmaradt premierjét szeretné pótolni, ahogy a nyári bemutatásra tervezett Teljes titoktartás című francia filmet is mihamarabb bemutatnák - írja az Origo.

Képünk illusztráció Forrás: Origo

Az Intercom a nyár második felében esetleges új megjelenésekkel is számol: amennyiben az enyhítések ezt lehetővé teszik, és a készítő stúdiók sem döntenek másképp, júliusban bemutatásra kerülhet Christopher Nolan új filmje, a Tenet, augusztusban pedig a legújabb DC-szuperhősfilm, a Wonder Woman 1984.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.