Majka kifakadása célt ért: Pély Barna és Náksi Attila is lemondott a segélyről

Artisjus Majka segély Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég Majka felháborodásától volt hangos minden. A celeb, műsorvezető, zsűri és zenész azokat bírálta, akik szerinte nincsenek ugyan rászorulva mégis igényelték az Artisjus egyszeri pénzbeni segélyét. Azóta többen is úgy nyilatkoztak, hogy nem tartják meg ezt a pénzt.

Kállay-Saunders András rá van szorulva a segélyre

Amióta az Artisjus által, az előadóművészek számára nyújtott egyszeri pénzbeli segítségről tudomást szereztünk, mindenki azt találgatja, hogy az ismert, nagy követőtáborral rendelkező énekesek és zenészek jogosan kérik-e. Kállay-Saunders András most tiszta vizet öntött a pohárba. Olvasd tovább!

"Sajnálom, hogy szégyenkeznem kell az „Artisjus Jogvédő Iroda és Egyesület" alapítványi pályázatának elnyerése miatt, aminek elkülönített alapját a dalszerzők, és az egyesületi tagok befolyt jogdíjaiból tettek félre. (...) Úgy döntöttem, hogy a megítélt nettó 136 000 Ft-ot felajánlom a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak. Hiszem, hogy a vírusidőszak elcsendesedése acsarkodás helyett tisztánlátást hoz a jövőre nézve. Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!" - írta Pély Barna közösségii oldalán.

Hasonlóan reagált Náksi Attila is:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.