Tornóczky Anita segít Liptai Claudiának a kutyanevelésben - Fotó

Forrás: Liptai Claudia/Instagram -
Tornóczky Anita kutyanevelés Liptai Claudia segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptau Claudia is büszke kutyatulajdonos, ám a neveléssel gondjai akadtak. Egy ismert kutyást hívott segítségül.

Liptai Claudia egy cuki aranyszörű toy uszkár gazdája, ám saját bevallása szerint a nevelésével meggyűlik a baja. Éppen ezért segítséget kért, nem is akárkitől. Tornóczky Anita tanítja meg nekik, hogyan kell helyesen eljárni a kutyussal.

Clau szerint Anita egy igazi kutya suttogó, aki beszél a nyelvükön.

„Azt hittem ismerem. De van egy olyan különleges oldala amiről fogalmam sem volt. Ő tényleg beszél a kutyák nyelvén, és ami nekem még fontosabb, a gazdikén is. Elképesztő türelemmel és szakértelemmel segít abban, hogy még közelebb kerüljünk és megértsük, mit akar a kutyusunk, és a saját akaratunkat is át tudjuk adni neki" - írta posztjában Liptai.

Tornóczky Anita hosszú évek óta elkötelezett állatmentő hírében áll, aki maga is több kutyus gazdija, nem is csoda, ha a sok együtt ötlött idő alatt megtalálta velük a közös hangot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.