Adócsalás miatt börtönbe kerülhet Kylie Jenner

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury -
Kylie Jenner milliomos adócsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt már kétszer megválasztotta a Forbes magazin a legfiatalabb milliárdosnak. Ám most egy pénzügyi elemzőnek feltűnt, hogy valami nem stimmel Kylie Jenner vagyonával.

A Jenner-lány hihetetlen vagyonra tett szert kozmetikai cége révén, legalábbis eddig úgy tűnt, hogy ő minden idők legfiatalabb milliárdosa, aki nem örökölte vagyonát a Forbes magazin szerint.

Kylie Jennerre börtön vár, ha bebizonyosodik az adócsalás. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury

A lap májusi számában viszont egy pénzügyi elemző azt állítja, valami nincs rendben Kylie vagyonával, ugyanis gyanús hogy tavaly 600 millió dollárért adta el cége felét egy Coty nevű amerikai óriásvállalatnak. Ez az adóhatóságoknak is feltűnt – írta meg a Mirror.
Sokan úgy vélik, Klyie közel sem milliárdos, sokkal inkább egy adócsaló. Ha valóban elkezdenek vizsgálódni, és találnak valamit, akkor az influenszer nagy bajba kerülhet, akár börtön is várhat rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.