Kylie Jenner lett újra a legfiatalabb milliárdos - Vagyona csak nőtt

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury -
Kylie Jenner milliomos Forbes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin idén is lehozta a leggazdagabb emberek listáját. A tavalyi győztest ezúttal sem tudta senki letaszítani a trónról, pedig még csak 22 éves.

Rekordot döntött tavaly Kylie Jenner, amikor ő lett a Forbes magazin listája szerint a világ leggazdagabb embere, ugyanis mindössze 21 éves volt. Mark Zuckerberget taszította le a trónról, aki 23 évesen került az élre.

Kylie Jenner ismét a legfiatalabb milliomos lett. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury

Egy évvel ezelőtt közel egymilliárdra becsülték a fiatal üzletasszony vagyonát, amit annak köszönhet, hogy miután feltűnt a családjával egy valóságshow-ban elképesztően népszerű lett, ezt meglovagolva pedig megalapította kozmetikai céget, a Kylie Cosmetics-ot. Éppen ezért sokan vitatják, hogy valóban van-e helye a listán, mert egyesek szerint nem saját erejének köszönheti vagyonát, mint például Mark Zuckerberg. Ám a Forbes szerint az önerő az jelenti, hogy senkitől nem örökölte a céget, hanem ő hozta létre.
Idén Kyle vagyona csak tovább nőtt, ugyanis 600 millió dollárért, azaz közel 200 milliárd forintért adta el a Coty-nak a márkája 51%-át. Ezzel pedig elmondhatja magáról, amit nem sokan: tíz számjegyű összeg szerepel a bankszámláján - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.