L.L. Junior elárulta, hogyan dolgozta fel nagyobbik gyermeke a testvére elvesztését - Videó

halál testvér L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior elárulta, hogy segítettek nagyobbik fiuknak elfogadni testvére elvesztését. 

Lassan egy éve érte szörnyű tragédia L.L. Juniort és családját: kisebbik fiukat elgázolta egy autó. A szörnyű esemény életük minden pillanatában elkíséri őket, de mindannyian azon vannak, hogy nagyobbik gyermekük helyzetét megkönnyítsék. Junior elárulta, hogyan segítettek Lacikának elfogadni testvére elvesztését.

L.L. Junior így segített fiának testvére elvesztésének feldolgozásában Forrás: L.L. Junior / Instagram

"Voltak durva pillanatok, amikor sírtunk együtt sokat" - mondta a Tények Plusz adásában L.L. Junior, ugyanakkor azt is elárulta, van, amikor Lacika nagyon természetesen tud beszélni testvére elvesztéséről. "Dávidka a mennyben van" - mondja ilyenkor. "Sokat beszéltünk róla, és így, hogy sokat beszéltünk róla, természetessé vált ez a dolog, elfogadottá vált. Soha nem lesz elfogadott, de így az ő kis lelkében és az ő kis tudatában elfogadottá vált, és feldolgozható vált a feldolgozhatatlan" - mondta Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.