Brutálisan megverte élettársát egy tokodi férfi, mert nem ízlett neki a vacsora

Forrás: Shutterstock -
megverte Tokod brutális eltört
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen megverte élettársát a tokodi férfi. Gumibottal ütlegelte, egyszer pedig azért törte el a kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a kapcsolati erőszak, és zaklatás bűntette miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát: gumibottal ütlegelte, eltörte a kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával, egyszer pedig azért verte meg, mert nem volt otthon elég alkohol.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

A vádirat szerint a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, akit szeptember 1-jén tokodi otthonukban gumibottal vert meg, majd a földre zuhant nőt meg is rugdosta. Az elkövető 2018. október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért a nőt az ágyra szorította, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelentést tesz. A sértettnek ekkor bal kézcsont törése keletkezett. A férfi 2018. október 25-én azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt otthon elég alkohol. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott rá a sértettre, aki az udvarra is követte a férfit, hogy kibékítse, azonban a férfi egy halkiemelő háló nyelével fejbe verte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje - írja a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.