Életfogytiglant kapott az a szexuális bűnöző, aki éveken keresztül hűtőben tárolta Henriett holttestét

szexuális erőszak hűtő gyilkos London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló információk derültek ki Sz. Henriett gyilkosával kapcsolatban: Mint utóbb kiderült Zahid Younnis a magyar édesanya brutális megölése előtt több kiskorút is megrontott, vert és volt, akit teherbe is ejtett.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a 38 éves Zahid Younnis londoni otthonában kegyetlenül megkínozta, megverte a magyar édesanyát, Sz. Henriettet. A holttestet pedig egy külön erre a célra vásárolt mélyhűtőbe rejtette.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi számára nem ez volt az első esett, hogy nőket bántalmazott és megrontott, még

2004-ben feleségül vett egy 14 éves kamaszlányt, aki teherbe is esett tőle. Kiskorú megrontásáért akkor börtönbe is csukták.

Amint szabad lábra került, nem húzta meg magát, annak ellenére, hogy a szexuális bűnelkövetők listáján is szerepelt, több fiatalkorút megerőszakolt, megvert, amiért több évet ült ismét börtönben - írja a BBC.

2011-ben zárták be újra, amikor ismét teherbe ejtett egy kiskorút, brutálisan megverte majd bezárta egy lakásba.

4 éve engedték szabadon, akkor ismerkedett meg a magyar családanyával, Henivel, akit szépen lassan behálozott, többször megvert, végül végzett vele.

A holttestet egy mélyhűtőbe rejtette, amit tele rakott illatosítokkal és mindenféle egyéb dologgal, hogy ne keltsen feltűnést.

Éveken keresztül nem derült ki, hogy a férfi mit rejteget londoni lakásában, pedig többszöri alkalommal tett a rendőrség nála ellenőrzés céljából látogatást.

Miután fény derült a szörnyű tragédiára, Younnis közömbösen viselkedett a tárgyaláson, végig azt bizonygatta, hogy ártatlan, később az ítélethirdetésén pedig meg sem jelent.

A bírónő így üzent neki:

"Ebben a teremben senkit nem fog meglepni, hogy a vádlott tagadja tetteit. Azonban, míg ő a cellájában ül, az alábbi ítélettel üzenek neki, hátha valamikor lesz bátorsága elolvasni, hogy miért is döntött a bíróság az életfogytiglani börtönbűntetés mellett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.