Ezt a fertőtlenítőgépet használja egy magyar színház, szinte az összes vírust elpusztítja

fertőtlenítés Játékszín koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán mindenki egy ilyen modern fertőtlenítő masináról álmodik most a járvány idején, a Játékszín pedig mindezt megvalósította. A színházak közül csupán itt található meg az új fertőtlenítőkapu, ami a vírusok és baktériumok 80 százalékát pusztítja el.

És mégis miképp működik? Az extramodern kütyüben a látogatóknak kb. 3-5 másodpercet kell tartózkodniuk, ezalatt a Safe-Gate egy speciális fertőtlenítést hajt végre, amely elpusztítja szinte az összes baktériumot és vírust. A kapuból kiáramló természetes anyagok teljesen veszélytelenek a nézőkre, így nem okoz gondot belélegzés esetén sem, továbbá a sminknek, ruháknak, frizurának sem tud ártani.

„A Játékszín a színházak között egyedülálló beléptetőrendszert alkalmaz a vírus elleni küzdelem időszakában. Szeptember 11-étől minden néző lázmérés és teljes fertőtlenítés után léphet be a főbejáraton. Közönségünk biztonsága mindennél fontosabb számunkra. Szeretettel várunk Benneteket" – írta az intézmény hivatalos Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.