Popsztárok, akik szívből gyűlölik a leghíresebb számukat

James Blunt magazin Madonna Lady Gaga Lorde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden zenész álma, hogy slágert sikerüljön készítenie, olyat, amit folyamatosan játszanak a rádiók,és aminek a dallamait mindenki ismeri. Hatalmas boldogság, amikor ez először történik meg az előadóval, de az évek elteltével az unásig játszott korai sláger könnyen teherré válhat. Íme, azok a hatalmas popsztárok, akik szeretnék, ha a dal, amely híressé tette őket, már feledésbe merülne. 

Madonna

Madonna az átalakulás istennője. Számos korszakot maga mögött tudhat több évtizedes pályája alatt, ezért nem meglepő, ha vannak olyan számai, amikkel már nem igazán tud azonosulni, vagy már unásig játszotta őket. Ilyen például a Like a Virgin, vagy a Holiday. Két ikonikus dal, amiket az előadó már nagyon nem szívlel. Madonna egyszer azt nyilatkozta, úgy érzi, ő már soha nem lesz képes elénekelni ezt a két számot, maximum ha nagyon megfizetnék érte.

Lorde

Lorde abszolút kiemelkedett a fiatal popsztárok közül, hiszen a dalai inkább melankolikus, szomorkás hangulatúak. A Royals című slágere hozta el számára a világhírnevet, ez az a szám, amit mindenki ismer még akkor is, ha nem kifejezetten tartoznak az énekesnő rajongói közé. Ő maga azonban mostanra már nem annyira rajong ezért a dalért. Elárulta, rengeteg feldolgozását hallotta, és rá kellett jönnie, hogy ez a szám szörnyű. "Egyik dallama sem jó. Katasztrofális" - nyilatkozta.

Lady Gaga

Hatalmas sikert aratott annak idején a Telephone című dal, melyet Lady Gaga Beyoncéval közösen énekel. A pop két hatalmas ikonjának kollaborációja nem okozott csalódást, a rajongóknak legalábbis. Lady Gaga azonban egyáltalán nem gondol szívesen erre a számra, bár állítása szerint nem a dallal van gondja, hanem annak az elkészítési folyamatával. Azt nyilatkozta, hogy borzasztóan megterhelő volt számára, ezért az érzelmi kapcsolata a sokak által rajongott dallal nagyon negatív, és nem is hallgatja örömmel.

James Blunt

Hatalmasat robbant annak idején James Blunt, az egykori katona dala. Ha akarnánk, sem tudnánk megmondani, hányan lassúztak annak idején a You're Beautiful című számra, ami az Egyesült Királyságban és az Egyesül Államokban is a poplisták élére került. James Blunt később elárulta, hogy úgy érezte, ezt a dalt már erőszakkal nyomják le az emberek torkán, és véleménye szerint borzasztó idegesítővé vált ez a szám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.