Gyászol a sportvilág: hirtelen szívmegállás okozta a 43 éves edző halálát

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász Kovács Attila sportoló judo DVTK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel 43 esztendős korában elhunyt Kovács Attila, a DVTK judo edzője -írja a dvtk.eu.

"43 éves korában elhunyt Kovács Attila a DVTK judo edzője .Fiatalon ismerkedett meg szeretett sportágával, sokáig és eredményesen versenyzett. A sport mellett tanult és családot alapított , kislánya az Ő irányításával kezdte el a judo alapjainak tanulását . Nem tudom elfelejteni , hogy mekkora megtiszteltetésnek vette , amikor felkértem az utánpótlás korcsoport felkészítésére . Szerette és tisztelte a judo szellemiségét, úgy élt , hogy élete nagy részét ez töltötte ki . A rábízott korcsoport nagyon hamar közösséggé formálódott a keze alatt , megszerették és tisztelték a szülők is elhivatottságát látva .

Vasárnap szerette volna megmutatni versenyzőinek , hogy milyen az Ő kűzdőszelleme,már a döntőbe jutásért mérkőzött az országos bajnokságon ... Sajnos a verseny helyszínéről mentő vitte a kórházba , mert leállt a szíve és többé nem tudott visszatérni . Mi még bíztunk abban , hogy erős , felépül majd , de sajnos nem kapta meg ezt az esélyt . Mély fájdalommal búcsúzunk Tőled Attila , emlékünkben örökké élni fogsz . Őszinte részvétem a családnak!"

-olvasható a klub honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.