Csősz Bogi beszállt a maszkgyártásba: már a sorozatgyártás is elindult

Maszk koronavírus Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A luxusfeleség maszkgyártásba fogott. Azt állítja, kifejezetten vírusok és baktériumok szűrésére fejlesztett szűrőkkel látták el. 

Csősz Bogi Instagram-oldalán jelentette be, hogy a maszkjának gyártása elindult. A luxusfeleség azt is elárulta, miért különleges az a darab, amit ők dobnak piacra. Azt állítja, kifejezetten a vírusok és baktériumok szűrésére fejlesztették ki.

"Februárban, a világjárvány kirobbanása alatt a saját részecskemérőnkkel, a piacon található összes maszk letesztelése után rájöttünk, hogy nincs hitelesített vírusmaszk a piacon, mindeközben nagyon féltünk attól, hogy elkapjuk a vírust és megfertőzzük a szeretteinket. (...) A KC vírusmaszkja ebben lett forradalmi fejlesztés, ugyanis kifejezetten vírusok és baktériumok szűrésére kifejlesztett, klinikailag tesztelt hitelesített vírusszűrőkkel láttuk el. A klinikai tesztekben a koronavírusnál is kisebb vírusokkal és baktériumokkal tesztelt vírusszűrőink 99,98%-os eredményt értek el" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.