Gyászol a Fővárosi Nagycirkusz! Elhunyt a hegedűművészük, Nyári Gábor

Forrás: Shutterstock -
halál gyász Nyári Gábor hegedűművész Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a Fővárosi Nagycirkusz közkedvelt hegedűművésze, Nyári Gábor, aki évek óta tartó betegség után távozott az élők sorából. 

53 éves korában hunyt el a Fővárosi Nagycirkusz hegedűművésze, Nyári Gábor. Az elmúlt években hosszantartó betegeskedése ellenére mindig vidám, humoros embernek ismerték a zenészt, aki felett végül győzött a betegsége.

"Egy cirkuszi zenésznek fontos a sokoldalúság. Nem elég egy műfajt ismernie, hiszen az egyes produkciók határozzák meg, hogy mit kell játszania. Nekünk ismernünk kell a komolyzenét, az operettet, a jazzt, a népzenét és az aktuális világslágereket is. Sok múlik rajtunk, hiszen az artisták többsége ránk figyel, amikor a ritmust számolja. Ez igaz a repülőcsoportokra és a zsonglőrökre is" - mesélte korábban a Borsnak a művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.