Rossz hír a WhatsApp használóinak: 2021-től ezeken a telefonokon nem fog működni

Forrás: Thomas Ulrich / Pixabay -
WhatsApp android iPhone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021 hatalmas változást fog hozni a WhatsApp felhasználók körében, ugyanis több millió telefonon nem fog tovább működni, beleértve bizonyos iPhone-okat is.

Bizonyos, több éves okostelefonok tulajdonosai nem tudnak majd üzenetet küldeni a barátaiknak és a családtagjaiknak a WhatApp-on keresztül, kivéve, ha még év vége előtt frissítik az alkalmazást.

Sajnos a WhatsApp teljesen leáll azoknál az embereknél, akik iPhone 4 vagy annál régebbi verziót, valamint néhány android-eszközt, köztük Motorola Droid Razr és Samsung Galaxy S2 készüléket használnak.

A kép csak illusztráció Forrás: Thomas Ulrich / Pixabay

Azok az iPhone használók, akik még nem frissítették iOS 9-re vagy újabb szoftverre telefonjukat, illetve azok az androidosok, akik nem rendelkeznek 4.0.3 vagy újabb operációs rendszerrel, WhatApp alkalmazásukat manuálisan kell frissíteniük, különben nem tudnak majd azon keresztül újévi üzeneteket írni - írja a News.18.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.