Szívszorító vallomás: megszólalt édesanyja halálával kapcsolatban Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Pécsi Ildikó Szűcs Lajos vallomás Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban hunyt el Pécsi Ildikó, aki családja szerint, szeretett, elhunyt férje után vágyódott.... megszólalt a színészni fia, Szűcs Csaba.

Pécsi Ildikó fia a Mokkában mesélt arról, milyen volt édesanyja utolsó pár napja és miért adta fel a küzdelmet...

Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Próbálom két oldalról közelíteni ezt a helyzetet. Van egyszer az egyszülött fiú, aki én vagyok, aki pont ugyanúgy érez, mint mindenki, aki egyszerre veszíti el a szüleit. Van egy pokoli fájdalom, amit nem tudok megfogalmazni. De van a másik olvasat. Ha megpróbálom kívülről nézni, ez nagyon szép történet: ő nem akart ebben a meccsben más eredményt. Minden mondatát, minden kétértelmű jelzését próbálom helyre tenni. Úgy vagyok vele, hogy bár nem mondta, de az édesapám temetésén ő ezt eldöntötte. Most úgy látom, hogy ha a fejünk tetején ugráltunk volna, akkor sem lett volna ez másként. Jóisten nagyon szerette az édesanyámat. Szeretném hinni, hogy békében és nyugalomban ment el.

Pár hete már éreztem, hogy élete legnehezebb meccsét vívja, mert azon vívódik, hogy megy vagy nem megy az édesapám után.

Én azt hiszem, hogy ezt a meccset megnyerte, mert azt szerette volna elérni, hogy mehessen. O

tthon szeretett volna elmenni, a saját szobájában, a saját ágyában. Miután elment a pap, egy pár órára rá elindult édesapám után.

Nagyon jól időzített, mert édesapám születésnapját december 10-én üljük, úgyhogy ezt már együtt ünneplik" - mondta el Csaba, szedte össze a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.