Emlékszel még a szívszaggató filmre, a Love Storyra: ez történt most a főszereplőkkel

Forrás: AFP -
Ryan O'Neal Ali MacGraw Love Story
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillagot kaptak a hollywoodi Hírességek sétányán a több mint 50 éve bemutatott szívszaggató romantikus filmdráma, a Love Story főszereplői, a ma 81 éves Ali MacGraw és a 79 éves Ryan O'Neal.

Az elismerést jelentő, járdába applikált csillagokat pénteken, a szerelmesek napjához időzítve adták át a pandémia miatt egy virtuális ceremónián, amelybe video-összeköttetés segítségével kapcsolódtak be a színészek és a vendégszónokok.

Ryan O'Neal és Ali MacGraw a Love Story című filmben Forrás: AFP

Az 1970-ben bemutatott szerelmesfilm, amelyben a gazdag házból való harvardi diák, Oliver apja akarata ellenére feleségül veszi a szép, de szegény családból származó Jennyt, ám végül rákbetegségben elveszíti, mozinézők millióit fakasztotta könnyekre.

A klasszikussá vált melodráma, amelyet Arthur Hiller rendezett az azonos című regény alapján, hét jelölést kapott az Oscar-díjra, és ezek közül egyet - a legjobb eredeti filmzenéért járót - kapott meg.
Az avatóünnepségen Ali MacGraw azt mondta, nagyon nagy szerencséje volt, hogy egy ilyen sikeres filmet forgathatott Ryan O'Neallel. A láthatóan megilletődött O'Neal azt mondta, örül, hogy elég sokáig élt ahhoz, hogy megkapja ezt a hollywoodi kitüntetést.

A párt az Oscar-díjas Tommy Lee Jones méltatta egy videoüzenetben. A 74 éves színész pályakezdőként a Love Story-ban kapta első, kisebb filmszerepét.

A két csillag egymás mellett kapott helyet a Hollywood szívében lévő sétányon. O'Neill plakettje mellett van néhai élettársáé, Farrah Fawcett színésznőé, aki 2009-ben hunyt el rákban.

A hollywoodi Hírességek sétányán ritka a kettős kitüntetés. 2017-ben Goldie Hawnt és Kurt Russellt tisztelték meg egymás mellett fekvő csillagokkal, 2012-ben a Felicity Huffman és William H. Macy színészpár kapott egyszerre csillagot egymás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.