Újabb magyar városban lazítottak a járványügyi korlátozásokon

korlátozás Kecskemét Maszk koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miskolc után most Kecskeméten lazítottak a járványügyi szabályokon a maszkviselést illetően.

Miskolc polgármestere bejelentette a napokban, hogy már nem kötelező az utcán mindenhol maszkot viselni. Most Kecskemét is lazított a járványügyi korlátozásokon. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a Facebookon tette közzé az új szabályokat.

Ezentúl nem kell mindenhol maszkot viselni a városban, de a buszmegállókban, a piacokon és vásártereken, a bölcsődék, óvodák, általános iskolák és 9. évfolyam alatt is képzést biztosító középfokú oktatási intézmények bejáratától számított 10 méteres közterületi távolságon belül továbbra is kötelező.

Illetve szintén hordani kell a védőmaszkot a kormányrendeletben meghatározott helyeken, mint például az autóbusz pályaudvaron, a vasúti pályaudvaron, a közösségi közlekedési eszközökön, a boltokban, a bevásárlóközpontokban vagy az ügyfélszolgálatokon – jelentette be a polgármester.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.