Singh Viki vallomása: "Nem engedhetem meg magamnak, hogy megöregedjek"

Forrás: Singh Viki -
Singh Viki vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki a napokban lett 35 éves, és igyekszik a legjobbat kihozni magából, ugyanakkor neki is akadnak kétségei önmagával kapcsolatban.

„Két éve kezdődött az átalakulásom, próbálom megtartani a formám és az arcom fiatalságát. Színpadon állok és a képernyő előtt dolgozom, nem engedhetem meg magamnak, hogy megöregedjek. Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók, és nehezebben mennek le, vagy egyáltalán nem... El kellett fogadnom, hogy már nem vagyok 20 éves!" – magyarázta az énekesnő a holnap megjelenő HOT! magazinban, hozzátéve, hogy olykor a közösségi oldal álvalóságának hatására annyira megváltozik a gondolkodása, hogy még a párja előtt is takargatja magát.

Viki a csütörtöki HOT!-ban mesél arról, hogy ezek az önértékelési problémák miből erednek és arról is, hogy szerinte mi a megoldás.

Singh Viki Forrás: Singh Viki

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.