300 kilót nyomott, mégis hízni akart a fiatal nő: ez volt az oka

kövér elhízás szerelem túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Monica Riley testsúlya már meghaladta a 300 kilót, és még minidig hízni akart. A fiatal nő a világ legkövérebb embere akart lenni.

Öt éve ismerte meg a világ Monicát, akinek az volt a célja, hogy túlsúlyától mozogni sem tudjuon. Akkoriban az édesanyja próbálta jobb belátásra bírni, de nem sikerült neki, a szerelem fontosabb volt számára. Hízásában ugyanis a párja támogatta, aki a telt nőket szereti. A férfi etette Monicát, és büszkeséggel töltötte el, hogy egyre kövérebb lesz.

Monicának az interneten óriási rajongótábora lett, sokan küldtek neki pénzt élelmiszerre, és azokat a fotókat árulták, amiket a férfi készített róla.

A fordulópontot az hozta Monica életében, hogy terhes lett Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Adam Gray / Barcroft Images

A fordulópontot az hozta Monica életében, hogy terhes lett. A lánya érdekében a szülésig leadott 90 kilót, mindent megtett azért, hogy biztonságban hozhassa világra a gyermeket. A kis Michelle szerencsére teljesen egészségesen jött a világra, édesanyja pedig nem adta fel a fogyókúrát, hogy lássa őt felnőni - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.