Mentővel vitték el a pályáról az Exatlon sztárját, Suti Andrást

baleset Suti András Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőautóval kellett elszállítani az Exatlon egyik versenyzőjét, Suti Andrást, aki már a feladatok közben érezte, hogy nincs jól. 

Suti Andrást a versenypályáról kellett mentővel elszállítani, miután rosszul lett a végjáték első fordulója közben. A versenytáncos azt mondta, már a feladatok teljesítése közben érezte, hogy valami nincs rendben, elhomályosodott a látása, és úgy érezte, mintha kiszippantottak volna belőle minden erőt. Egyelőre senki sem tudja, mi áll András tüneteinek hátterében.

Forrás: TV2

"Minden mozdulatom kétszer olyan nagy erőkifejtésbe telt, alig mozogtak a lábaim és a kezeim, volt, hogy ki is csúszott a lábam alól a talaj, egyszerűen nem értettem, mi történik. Csak a szívem vitt végig a pályán, hatalmas küzdelem volt. Próbáltam tartani magam és befejezni az ügyességi feladatot is, de egyszerűen semmi koncentrációm nem volt, a többiek is azt mondták, hogy látszott rajtam, hogy valami baj van, mert hogy üres volt a tekintetem. Soha nem éreztem még ilyet, pedig azt nem mondhatjuk, hogy a szervezetem ne kapna folyamatos terhelést a versenytánc, a több órás próbák és edzések alatt" - mesélte András a Borsnak.

A mentőben infúziót kapott, ami sokat segített az állapotán, de elmondása szerint nagyon megijedt, hiszen még hasonlót sem érzett soha életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.