Milliókat ajánlottak a szexi modellnek, hogy kielégítse, majd intim felvételeket készítsen a világklasszis sportolóról

modell intim felvétel Novak Djokovic karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombát robbantott sztorijával egy szerb influenszer, Natalija Scekic. Az állítja, hogy 60 ezer eurót ajánlottak neki azért, ha elcsábítja és intim helyzetben felvételeket készít a teniszcsillag Novak Djokovicról.

A modellként dolgozó Natalija a szerb Svet&Scandal magazinnak mesélte el, hogyan tettek neki ajánlatot azok, akik tönkre akarták tenni Djokovic karrierjét és házasságát.

Novak Djokovic és felesége, Jelena Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Az ajánlatot a modell egy Londonban élő férfi ismerősén keresztül kapta, de természetesen azonnal elutasította azt. Először azt hitte, hogy valami átverésről van szó, aztán pedig rendkívül megalázónak érezte a helyzetet és a férfi arcába önötte az italát. Natalija reméli, hogy nem lesz másik nő, aki elfogadja ezt a tisztességtelen ajánlatot, mert Djokovicot fantasztikus emberneknek tartja - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.