Börtönben ülő kettős gyilkossal levelezett, most hozzá akar menni feleségül

Forrás: Thinkstock -
gyilkos börtön szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy mentorprogram keretein belül levelezett a 26 éves brit nő a kétszeres gyilkossal, aki jelenleg 24 éves börtönbüntetését tölti. A lány azonban beleszeretett, és hozzá akar menni a férfihoz.

Még sohasem találkozott párjával a 26 éves Naomi Wise, de mégis tudja, hogy ő élete szerelme, és hozzá akar menni. A szerelmesek kapcsolata levelezéssel indult, majd átváltottak telefonra, végül egymásba szerettek. A dolog furcsasága csak az, hogy a férfi éppen börtönben ül kettős gyilkosságért.

A 26 éves brit nő egy mentorprogram keretein belül került vele kapcsolatba. Victor Oquendo eleinte nem merte elárulta, mit tett, de később bevallotta, egy utcai verekedés során két emberrel is végzett. Eddig tíz évet ült le 24 éves börtönbüntetéséből, a lányt azonban ez cseppet sem zavarja.

„Victor a legkedvesebb ember, akit ismerek. Az emberek már azelőtt elítélik, hogy megismernék a történetét, de én elképzelni sem tudom az életem nélküle" - mondta Naomi. A lány rengeteg pénzt költött arra, hogy Amerikába telefonáljon, hogy szerelmével beszélhessen.

Bízik benne, hogy a járvány ellenére hamarosan odautazhat, és összeházasodhatnak a börtönben. Őt nem zavarja a férfi múltja.
„Nem tudta megbocsátani magának, amit tett, minden éjszaka rémálmok gyötrik miatta. Ez számomra sokat elárult arról, milyen ember ő valójában" – mondta a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.