Ejtőernyőzés közben szexeltek, a kórházban kötöttek ki

szex ugrás ejtőernyő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sürgősségi osztályon kötött ki az az amerikai párocska, akik ejtőernyőzés közben szexeltek. Annyira belemerültek a dologba, hogy elfelejtették kinyitni az ernyőket.

William és Leslie bármikor képesek szexelni, ezért is gondolták, hogy ejtőernyős ugrás közben is kipróbálják. Laza ruhát vettek fel, hogy ne akadályozza őket semmi. Az aktus sikerült is, de annyira belemerültek a dologba, hogy elfelejették időben kinyitni az ejtőernyőjüket.

Amikor felocsúdtak, William először meghúzta a barátnője ernyőjét, majd a sajátját is kinyotta, de közben rettenetes fájdalmat érzett az ágyékában és az arcán. Úgy ért földet, hogy barátnője azt hitte, belehalt a zuhanásba. Azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy eltört William orra, a nemi szervének pedig semmi baja nem esett - írja a LadBible.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.