Előkerült egy rejtélyes levélíró, aki tudni véli, hol van VV Fanni holtteste

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság holttest VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt írta.

Már több, mint 3 éve, hogy VV Fanni eltűnt. Holttestét azóta sem találja a rendőrség, de a család jogi képviselője, Dr. Lichy József szerint, a meggyilkolásával vádolt B. Lászlót el fogják ítélni. Fanni édesanyjának azonban ez kevés vigaszt nyújt, ezt egy korábbi interjúban fejtette ki.

A bíróság azonban most olyan információk birtokába jutott, amelyek teljesen más megvilágításba helyezhetik az eddigi nyomozást, ugyanis felbukkant egy koronatanú, aki állítja: tudja, hol van Fanni holtteste.

Forrás: Facebook/ VV Fanni

"A bíróság tájékoztatása szerint nemrég érkezett egy e-mail, melynek névtelen feladója szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak" - mondta dr. Bálint Roland, B. László védője.

"Egy rövid, lényegre törő, pár soros levélről van szó, amiben egy dunaparti betonlépcsőt is emleget az illető, s hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.