"Sokszor álmodom azt, hogy meghalok" - Koncz Gábor szomorú vallomása az elmúlásról

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Koncz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncz Gábor álmaiba is beférkőzött az elmúlás gondolata, és már a temetését is elképzelte: szerinte összesen hárman lennének ott.

Koncz Gábort nagyon megviseli, hogy nem állhat a színpadon, lassan másfél éve nem tud dolgozni. Egy ideje az elmúlás gonolatával foglalkozik, ez pedig az álmaiban is megjelenik: sokszor álmodja azt, hogy meghal.

Koncz Gábor Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A nagy kérdés: mit hagyok magam után? Azt tudom, hogy a gyerekek emlékezni fognak rám, beszélnek majd rólam, de az utókor színészei tudják majd, hogy ki voltam én? Ez nagyon nagy kérdés, mert elvégre az ember után csak a neve marad, és bár szerintem sok mindent letettem az asztalra, megfordult bennem, hogy mi van, ha elfelejtenek" - tette hozzá Koncz Gábor, aki mindkét oltását megkapta már. Leszögezte, nem akar visszavonulni.

"

nem vagyok rászorulva a pénzre se, de sok kollégám szerintem pont abba halt bele, hogy nem játszott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.