Ismét nagy erőkkel vonult ki a TEK Kecskemétre

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség TEK Kecskemét kivonult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti nagyszabású akció után újra Kecskemétre vonult ki a TEK. A szemtanúk szerint hétfő hajnalban 13 autót láttak a Zsinór utca környékén.

Múlt héten szerdán egy terrorizmussal gyanúsított, 21 éves fiatalembert kapcsoltak le a TEK emberei Kecskeméten. A fiatal férfi két terrorcselekményt is tervezett: csőbombával akart robbantani, és autóval a tömegbe hajtani.

Néhány nappal később, ma hajnalban újra Kecskemétre vonultak ki a TEK emberei.

Újra nagy erőkkel vonult ki Kecskemétre a TEK Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ha jól számoltam, fél hatkor 13 autó volt ott, egy rabszállító, egy rendőrautó és a többi TEK-es" – írta egy szemtanú. A Terrorelhárítási Központ munkatársai ezúttal is hasonlóképpen jártak el, mint múlt héten: a rajtaütés előtt egy kecskeméti parkolóban gyülekeztek.

Egy másik szemtanú egy megbilincselt emert látott, többen úgy gondolják, hogy ez az akció független a múlt hetitől, ezúttal kábítószert keresnek

- írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.