49 éves családanyát gázolt halálra egy busz Nagycserkesznél: a nő éppen munkába biciklizett

Forrás: Shutterstock -
gázolás Nagycserkesz tragédia busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt egy 49 éves családanyát egy busz Nagycserkesznél. A nő épp munkába ment kerékpárral, amikor elütötte őt a jármű.

A Szabolcs-Szatmár megyei Nagycserkeszen történt a tragédia. A 49 éves nő éppen munkába tartott, amikor elütötte egy menetrend szerint közlekedő busz. A nőt sokan ismerték a faluban, a helyiek szerint szabályosan közlekedett. Éppen a bicikliútra akart felhajtani a tragédia előtt.

"Tényleg csak egy pár percen múlt szegénynek az élete. Hátulról érkezett egy autóbusz, ami vagy forgalmi okok miatt vagy esetleg más nem várt esemény miatt sajnos utolérte és elütötte. Így a hölgy a gyorsan a helyszínre érkező segítségnyújtás ellenére is életét vesztette. Sajnálatos, mert egy ötven évet be nem töltött családanya volt. Sajnáljuk az esetet." - nyilatkozata a Tényeknek egy helyi férfi.

A Volánbusz közleményben így reagált az esetre:
Egy kerékpáros előzés közben elvesztette uralmát a biciklije felett, és a busz alá esett. Autóbuszvezető kollégánkat a mai napra felmentették a munkavégzés alól.

Hogy mi történt pontosan, azt a rendőrség még vizsgálja.

További híreink:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.