Végre kiderült az igazság: Ez okozta a félreértést Presser Gábor és Dés László között

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dés László Presser Gábor félreértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két művész még a 'Sose halunk meg' című film kapcsán dolgozott együtt. A főcímdalt Dés László szerezte, Presser Gábor énekelte. Ebből azonban adódott némi konfliktusa a párosnak.

Tucatnyi filmzene, zenés darab, megannyi sláger és fantasztikus zenei remekmű került már ki Dés László keze alól. Pedig a zeneszerző szinte véletlenül csöppent a populáris zene világába. Ő mindig is jazz zenésznek készült.

Dés László elárulta, miért romlott meg a kapcsolatuk Presser Gáborral Fotó: Polyák Attila - Origo

Jazz zenésznek indultam, mindig is az érdekelt. Igaz, volt egy kitérőm az LGT-be 1974-től, de az csak vendégszereplés volt, egy játék.

óriási sikert ért el a 'Sose halunk meg' című film betétdalával isa szerzeményt gyakran nem neki, hanem a dalt éneklő Presser Gábornak tulajdonították

Dés László: „Fél évet le voltam bénulva"

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész-zeneszerző most először vallott arról az időszakról, amely élete egyik legküzdelmesebbje volt. Olvasd el erről a Life.hu cikkjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.