Gyász: Elhunyt a fiatal olimpikon, mindössze 24 éves volt

Forrás: Shutterstock -
Olivia Podmore halál gyász olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 éves korában elhunyt Olivia Podmore új-zélandi kerékpáros olimpikon. A lesújtó hírt családja és a waikatói rendőrség is megerősítette.

Felfoghatatlan, ami a 24 éves olimpikonnal Olivia Podmoreval történt, aki feltehetően önkezével vetett véget az életének Cambidge-i otthonában. A szomorú hírt családja és a waikatói rendőrség is megerősítette.

A sportoló múlt jéten még posztolt a közösségi oldalára, amit néhány órával később le is töröltek.

"A sport sok ember számára csodálatos hely, küzdelem, küzdelem, de nagyon örömteli. „Az az érzés, amikor nyersz, nem hasonlít máshoz, de az az érzés, amikor veszítesz, amikor nem vagy kiválasztva, még akkor sem, ha jogosult vagy, amikor úgy érzed, nem felelsz meg a társadalom elvárásainak, miközben a lehető legtöbbet próbálod kihozni a sportodból, szintén más, mint a többi" - volt olvasható az oldalán.

Podmore ezüstérmet szerzett csapat sprintben, és bronzérmet szerzett a 2015 -ös asztanai junior világbajnokság időmérő edzésén, majd részt vett a 2016 -os Rio de Janeiro -i olimpiai játékokon. Ott sprintben, csapat sprintben és keirinben versenyzett - bár az utóbbi eseményben súlyos balesetet szenvedett. De ezután talpra állt, kerékpárra ült és részt vett a következő versenyen. 2017 -ben elnyerte az országos keirin bajnok címet. A 2018 -as Gold Coast -i Nemzetközösségi Játékokon sprint, csapat sprint és keirin versenyeken is részt vett.

A mostani olimpián szereplő új-zélandi csapatba azonban nem választották be, ami rendkívül megviselte - írja a Stuff.

38 éves, de még soha nem szexelt ez a dögös olimpikon - ezért ragaszkodik a szüzességéhez - Fotók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.