emberölési kísérlet bűntény gyilkosság rendőrség videó késelés Budapest sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évig sikerült elmenekülnie E. Lászlónak a rendőrség elől, de végül DNS-e elárulta. Késsel támadt áldozataira, egy férfit 2017-ben, egy másik férfit pedig 2020-ban gyilkolt meg, valamint egy harmadik férfit életveszélyesen megsebesített. 

2020. augusztus 26-án egy budapesti férfi életveszélyes állapotban került a kórházba, miután egy ismeretlen tettes több késszúrással megsebesítette. A rendőrök kihallgatták társát is, E. Lászlót, aki azt mondta, hogy látta, amint társát valaki a lábnál fogva kihúzza az épületből és rugdossa. Hamar kiderült azonban, hogy hazudott és valójában ő volt az, aki egy késsel rátámadt a férfira. A java azonban csak ezután jött.

Kiderült, hogy E. Lászlónak köze van ahhoz a 29 éves férfi halálához is, akit 2020 májusában szintén késsel szúrtak le. A boncolás azt is bebizonyította, hogy huszonegyszer csapott le áldozatára, akinek halálát kivégzéses sokk okozta. A nyomozás során bebizonyították, hogy a sértett ruházatán található genetikai nyomok megegyeznek E. László genetikai nyomaival.

De itt még nincs vége, kiderült, hogy a férrfinak köze van egy 2017-es gyilkossághoz is.A budapesti 8. kerület egyik lakásából szállítottak el a mentők egy 65 éves férfit, akit egy ismeretlen tettes vert meg. Az áldozat sorozat-bordatörést, koponyacsonttörést, koponyaűri vérzést szenvedett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházba szállítás után meghalt.

A rendőrség E. Lászlót megalapozottan gyanúsítható egy rendbeli, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal, több ember és védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérletével és súlyos testi sértés elkövetésével vádolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.