Sokkoló részletek: nevelőapja talált rá a 16 éves gimnazista fiú holttestére

Forrás: Thinkstock -
halál holttest gimnazista gyász öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot sokkolta a Vaján történt tragédia: egy 16 éves fiú öngyilkos lett, mert társai csúfolták.

A fiú édesanyja igyekszik tartani magát, és reméli, Gábor tragédiájából más szülők tanulnak majd.

- mondta a háromgyerekes édesanya a Blikknek.

Gábor tavaly kezdte Baktalórántházán a szakközépiskolát. Rendészeti szakra járt, rendőr vagy katona akart lenni. Az osztálytársai egy része már akkor rászállt a csendes, visszahúzódó fiúra, így érthető, hogy a pandémia megváltás volt számára.

Vasárnap az ebédnél annyit elárult, hogy hombárfejűnek szokták hívni, ami nagyon bántja. Kérdeztük, hogy miért nem szól vissza nekik, erre úgy reagált: nem akarom megbántani őket. Hát ilyen lelke volt a fiamnak

Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy hétfőn reggel a fiú elköszönt édesanyjától, és mintha minden a legnagyobb rendben lenne, elindult iskolába. Edinának fogalma sem volt arról, hogy fia a buszra sem szállt fel, és amikor délután nem ért haza időben, aggódni kezdett.

Aztán a nevelőapja találta meg, egy fára kötötte fel magát. Valószínűleg kedd hajnalban vetett véget az életének, nem akarok belegondolni, hogy mit élt át, amíg meghozta a végső döntést. Az iratait eldobta, a telefonját pedig 40 méterre tőle találták meg.

- tette hozzá a gyászoló édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.