Totem: Elképesztően kiakadt csapatára a Szarvasok instruktora, Novák Zalán - Parázs vita kamerák előtt

Novák Zalán Szarvasok Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a régóta sérüléssel küzdő Hamvai PG ő maga kérte a társaitól a TV2 Totem című műsorában, hogy küldjék párbajra. Terve azonban, hogy Csősz Bogit hívja ki, nem vált be, a luxusfeleség ugyanis megtalálta a védettséget adó arany nyílvesszőt, amit nem árult el a társainak a párbajig. A Szarvasok csapatában hatalmas balhé kerekedett, Novák Zalán is kiakadt, a nézők pedig nem rejtették véka alá a Hamvaival kapcsolatos érzéseiket.

A párbaj után a Farkasok instruktorával, Varga Ferivel osztotta meg Zalán a történteket. "Fejétől bűzlik a hal" - utalt csapata egyik tagjára.

Varga Feri elmondta, hogy ő az elejétől fogva nem így kezelte volna ezt a témát: "Hagyta ő ezt a játékot elmérgesedni, vagy nem vette észre, vagy nem figyelt oda, vagy nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, ez már az elején el lett rontva" - nyilatkozta.

Zalán érzéseiről az alábbi videóban beszélt:

Az instruktor megpróbálta jobb belátásra tériteni a csapatot:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.