Megdöbbentő részletek láttak napvilágot a meggyilkolt fiatal influenszer haláláról

gyilkosság influencer Gabby Petito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtóvadászat indult az amerikai internetes sztár, Gabby Petito vőlegénye után az Egyesült Államokban. A 22 éves nő holttestét a héten találták meg egy nemzeti parkban. Gabby és vőlegénye még júliusban indultak álomutazásra, amelyről folyamatosan töltöttek fel képeket és videókat az internetre. A vőlegénye most bujkál, sőt, mint kiderült, több százezer forintnak megfelelő pénzt vett le egy bankkártyáról, ami nem volt az övé. Most újabb részletek láttak napvilágot a brutális esettel kapcsolatban.

Kutyákkal és drónokkal keresi a rendőrség Gabby Petito vőlegényét, a 23 éves Brian Laundrie-t. A fiatal nő rejtélyes gyilkosság áldozata lett.

Gabby az utazásról augusztus 30-án küldött utoljára sms-t a szüleinek, utána eltűnt. Barátja szeptember 1-jén ugyan hazatért Floridába, de nem jelezte a rendőrségnek, hogy barátnőjének nyoma veszett. Gabby családja szeptermber 11-én jelentette a rendőrségnek, hogy nem találják a lányt.

Briant akkor kihallgatta a rendőrség, de semmit sem mondott Gabby-ról. Pár nappal később a férfi el isl tűnt. Ezután találták meg a lány holttestét.

A vőlegény ellen most hajtóvadászat indult, elfogatóparancsot adtak ki ellene. Kiderült az is, hogy Brian a lány eltűnésének idején nagyobb összeget vett fel automatákból olyan bankkártyával, ami nem az övé volt. Hogy kié, azt nem árulta el a rendőrség.

Most egy floridai mérnök, Dennis Davis árulta el, hogy szombaton találkozott Gabby barátjával az Appalachian Trail közelében, aki az alábbiakat közölte vele:

"A barátnőmmel összevesztünk, de felhívott és közölte, hogy szeret engem, ezért el kell jutnom Kaliforniába, hogy lássam"

- árulta el neki a fiatal férfi, majd Davis azonnal értesítette a rendőrséget - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.