Kibékült Hajdú Péter és Dömsödi Gábor - Nyolc év után bocsátottak meg egymásnak

Forrás: LifeTV -
békülés LifeTv Frizbi Dömsödi Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évig nem szólt egymáshoz a két tévés, akik korábban 10 éven át voltak kollégák és barátok. 

Dömsödi Gábor 2013-ban írt könyvet Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, melyben egykori barátját igencsak rossz színben tüntette fel. Ezzel éket vert kettejük kapcsolatába, a rossz viszony nyolc évig meg is maradt közöttük. Ám most megtört a jég: Péter meghívta Gábort a Life TV-n futó, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorába, ahol kibeszélték sérelmeiket és megbocsátottak egymásnak.

Dömsödi Gábor és Hajdú Péter, Összezárva Hajdú Péterrel Forrás: LifeTV

„Sok év után az első találkozásunk egy kereskedelmi csatorna műsorában volt, aminek a felvétele után egy órát beszélgettünk, de akkor még nem igazán történt semmi említésre méltó. Végül elhívtuk a LifeTV Összezárva című műsorába, ahol gyakorlatilag huszonnégy órát töltöttünk együtt" - mesélte el Hajdú Péter a Ripostnak.

Péter a szilveszteri Frizbi felvételén azt is elmesélte, hogy Gábor nagyon őszinte volt vele a műsorban: „Kitárta a lelkét és láttam, mennyi küzdelmen ment át az utóbbi években. Elmesélte, hogy a felesége hogyan küzd a rettegett kórral, ő pedig igazi társként áll mellette. Megindító volt az a beszélgetés." Bár Gábor részéről igazi bocsánatkérés nem hangzott el, Hajdú ennek ellenére úgy érzi, hogy ideje félretenni a haragot és teret engedni a megbocsátásnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Hajdú Péter gardróbja akkora, mint Ganxsta lakásahttp://www.life.hu/kultura/20130427-hihetetlen-luxusban-el-hajdu-peter-es-sarka-kata-a-hal.htmlA héten a Hal a tortán műsorban Sarka Kata fogadta saját, Hajdú Péterrel közös otthonukban vacsoravendégeit. A hihetetlen luxus láttán mindenkinek tátva maradt a szája.Kultúra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.