Már új autót vett magának a férfi, aki szenteste megölt egy édesanyát a piros lámpánál

Soroksári út karácsony gázolás gyorsulási verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 24-én illegális gyorsulási versenyt tartott két fiatal férfi Soroksáron, az egyikük az autójával belecsapódott egy vétlen autósba: a sofőr, egy 47 éves édesanya a helyszínen életét vesztette. A gyászoló férj szemtanúkat keres.

Az édesanya, Viktória, éppen a 10 éves kisfia, Ábel ajándékával tartott hazafelé december 24-én, amikor a piros lámpánál brutális sebességgel egy BMW csapódott a szabályosan várakozó autójába. A 47 éves nő a helyszínen azonnal életét vesztette.

A családfő, Szabó Kálmán, aki karácsonyfa-díszítés közben kapta a szörnyű hírt, azóta sem képes felfogni, hogy a felesége, gyermeke édesanyja nincs többé.

Már vett is egy új autót magának a sofőr, aki szenteste megölt egy édesanyát a piros lámpánál (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi a Blikknek azt mondta, hogy felháborítónak tartja azt, hogy a balesetet okozó férfit még aznap kiengedték a rendőrségről, így a szentestét már otthon a családjával ünnepelhette, továbbá néhány nappal később már új autót vásárolt magának.

A gyászoló férj azt kéri, aki bármit látott az ütközéssel vagy a versenyzéssel kapcsolatban, jelentkezzen.

"Nagyon fontos lenne számunkra, hogy minél többen mondják el, pontosan hogyan történt a végzetes karambol"

- mondta az özvegy.

Halálos baleset történt Kaposvárnál: elhunyt egy 37 éves férfi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.